vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut

valborg! ännu en av svenskarnas överskattade högtider! i år ska den delas med mathilda. uppsala blir det först och forsränningen, vi ska även försöka få i oss lite mat under dagen. haha, vi är inte världens bästa på att planera direkt..

i skolan idag gjorde vi då det där provet, pisa provet. jag kommer inte ihåg hur många länder det var som deltog i det, men det var bra många iaf! och det var x antal elever som gjorde det.
men det var inte något märkvärdigt, det spelade ju ingen roll vad man fick för reslutat på det eftersom att ingen vet vem som har skrivit vilket prov.
efter det blev det pizza på baren, rektorn betala.
sen tillbaka till skolan, fick reda på att eva var sjuk och spanskan inställd så jag drog hem typ kvart i ett. skönt!

nu måste jag sova så att jag orkar gå upp imorron!
puss

han ska pröva din styrka, han ska testa din moral

imorron ska jag och några till från skolan göra nåt test. vet inte riktigt vad det är som ska testas, men det är som ett prov som ska hålla på i tre timmar. det börjar halv nio. och vi får inte gå ut ur rummet. måste vi till exempel gå på toa måste en lärare följa med oss, haha.
men jag klagar inte, för efter det bjuder rektorn (världens bästa rektor!) på pizza! haha

sen ska några göra ett dator test, men jag slipper det och det är jag glad för!

du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval

nu sitter jag här, ensam hemma. tomt som fan är det!
jag har precis ätit, samtidigt som jag tittar på oc.

om ett tag ska jag plugga lite tror jag. ska försöka bli klar med fördjupningsuppgiften i genetik.

jag har egentligen inget att skriva om så nu ska jag titta klart på oc!

guds son ska komma nerstigen från himmelen igen

jag behöver dig. jag.behöver.dig.så.jävla.mycket.just.precis.nu.
jag vet att du hatar mig men jag är verkligen ledsen för allt som har hänt mellan oss,
det vet du ju!
och du har gjort mycket mot mig med, många saker som fortfarande sitter fast där inne,
som fortfarande ligger där och gnager, djupare och djupare.
jag kommer till exempel aldrig glömma när hon svarade ja på frågan jag ställde.
känslan då, jag ville bara skrika. skrika rakt ut.
jag har aldrig känt sån dödslängtan som jag gjorde då. aldrig.
men jag har trots allt förlåtit dig för det här.
jag har förlåtit dig för allting du har gjort mot mig.
jag har tagit tillbaka dig,  jag har släppt in dig igen.
jag har litat på dig igen.
och jag önskar att jag kunde lita på dig nu också, att du kunde finnas där
och visa att jag kan lita på dig.
jag behöver en sån person, jag behöver dig.
jag önskar bara du kunde förstå det,
jag önskar du kunde se förbi allt vi har gjort mot varandra och tillåta att vi börjar om på nytt.
kommer det någonsin hända?
jag kommer aldrig sluta hoppas.

en storm på väg i natt, rannsaka och bekänn

idag har jag spelat golf med gesala, det var kul :)
och hon har blivit asbra :o hon slår fan längre än mig nu!
haha, det där lät som jag var typ bäst i sverige men ni fattar vad jag menar hoppas jag.

ikväll ska jag inte göra så mycket, ska ta en dusch snart sen klockan nio ska jag kolla på det här "i sanningens ögonblick" eller vad det heter. tänkte att jag skulle lägga mig i sängen och titta på det och sen försöka sova direkt efter det. jag behöver sova ut.

ska väl vara lite social med min föräldrar idag också eftersom dom åker till helsingfors imorron..

och på fredag fyller jag år!

den här veckan kommer nog bli bra, går ju bara två dagar i skolan och jag hoppas det blir fint väder så att man kan sitta ute och sola lite.

på torsdag ska jag till stockholm med min familj och min morbror och moster, vi ska träffa min morfar och "mormor". min morfar har fyllt år precis så vi ska fira honom. det blir nog trevligt.. hoppas min kusin kan följa med också, men det lär han ju kunna eftersom att han bor i stockholm nu för tiden..
så är det ju sista april den här veckan också, har inga speciella planer inför det. får se vad som händer.
sen fyller jag som sagt år på fredagen så då antar jag att det kommer lite gäster.

puss!

och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

idag har jag varit i uppsala med mamma.
jag kom hem med ett linne, sminkborttagning, mobilsmycke och strumpor, haha :)
vi var inne i stan ganska länge för vi körde runt till plantagen och blomsterlandet och allt det där för mamma skulle ha blommor till sommaren.

nu ikväll har jag varit ganska social mot mina föräldrar faktiskt, kollade nyss på körslaget med mamma. haha, jag fattar inte poängen med det programmet, men men.

och imorron blir det golf med gesala!

vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej

jag har kommit på en läskig sak.
jag kommer ihåg massa småsaker från vad vi har gjort i skolan, men jag kommer inte ihåg när och var och vilka det var som gjorde det.
vi lyssnade till exmpel på nån låt i skolan, nån låt från 2007 typ, jag kommer inte ihåg just nu vilken (ja, ni ser. mitt minne är kasst) och jag tror att det var jag, mickan och några mer tjejer som lyssnade på den. elin har jag för mig var med. alla tjejer kanske var med? men jag har verkligen ingen aning om varför eller var vi lyssnade på låten. om nån radio stog på nånstans eller hur det var. jag har verkligen ingen aning.
och det här är bara en av grejerna som jag inte kommer ihåg.
och visst, det är ingen stor grej. men jag blir så irriterad på mig själv eftersom att jag kommer ihåg att vi har lyssnat på låten men jag kan inte koppla det till nåt! blir galen.

medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

jag började göra om min blogg och självklart ska blogg.se och hålla på och krångla precis då. och nu orkar jag inte börja om igen.
yes, jag är lat.
men jag vet inte ens hur jag vill ha min blogg,
dagens i-landsproblem!

med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting

jag ville att det var du som ringde, men du säger att det inte var det.
men vem skulle annars spela gitarr för mig?
det är det bara du som gör.

jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst

och jag måste verkligen ta tag i hur min blogg ser ut, men jag är så jävla lat så jag orkar inte. det får kanske bli min helgsyssla, att fixa min blogg. haha, vilket liv man har.

du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst

sitter i skolan har arbetstid, men vi har ingen lärare för att typ alla lärare är sjuka. bara eva är här, haha. men våran klass har såklart sån otur att vi bara har tre lärare av dom och såklart så är två av dom här. haha
men har so snart med jocke, sen har vi svenska och musik med christer. efter det är det lunch och sen har vi utvärdering och sen innebandy, sen är det helg!

och idag är det bara en vecka kvar till min födelsedag!

jag är ingen soldat

kan väl börja med att berätta om gårdagen.
typ hela oceaninen plus några andra som ville slippa skolan drog till täby för att se olandsskolan bli tredje bästa skola i sverige på innebandy!
tessan var där också och det var så jävla skönt att se att hon var sig själv. hon var så pigg och glad! jag, sandra, malin och gesala åt lunch med henne och visst, det var hemskt att se henne i rullstol men så otroligt roligt att se att det går framåt för henne och att hon fortsätter kämpa. bara en vecka kvar tills hon får komma hem ju!

idag var det nationella i matte som gällde, det gick åt helvete. nejdå, det gjorde det inte. men nästan. jag har kommit på nu i efterhand att jag tror jag missade flera tal som jag hoppade över första gången jag kollade jag igenom provet. och dom talen som jag tänkte att jag skulle ta senare tror jag att jag aldrig gjorde. men har jag tur är det inte några viktiga tal. haha.
provet hållde på i 80 minuter, sen hade vi rast typ 45 minuter. sen var det arbete och då drog typ alla ner till bilden, haha. det som jag gör är sämst men jag orkar inte börja på nåt nytt nu när det är så lite tid kvar tills det ska vara klart.
sen var det lunch, pytt i panna. hehe.
sen hade vi matte men jag gjorde so istället för att jag orkade inte räkna.
sen var det spanska och där lyssnade vi på några låtar  sen jobbade vi med lite olika saker. jag började skriva min text om frida kahlo som jag har skrivit klart nu på svenska så det är bara översättning kvar. synd bara att jag är sämst på att översätta.
sen var det innebandy och jag kände mig bara trött. orkade ingenting, orkade inte anstränga mig nånting.

nu på kvällen har jag pluggat lite spanska, rensat ut mina garderober och jag har hittat massa kläder som jag typ inte visste att jag hade :D
iofs är det ganska gamla kläder men ändå,
har gjort nyhetsläxan också.
nu ska jag försöka översätta lite mer på spanskan sen ska jag försöka sova för jag är hur trött som helst!

jag skulle gjort så annorlunda om jag gick i andra skor

nu kommer det ett sånt här långt jobbigt patetiskt inlägg som alla när dom läser det kommer tänka "fan vad patetisk hon är, hon vill bara att vi ska tycka synd om henne och blablabla" men jag måste få ut allt det här för annars kommer jag inte kunna sova. så nu ska jag rensa min hjärna.

jag fattar inte varför du gör såhär, jag fattar inte varför du inte kunde säga vad dina kompisar sa, jag vet redan att dom hatar mig så jag hade ju inte precis förväntat mig nånting positivt? och jag vet att du inte vill bli inblandad i nånting men det behöver du inte bli heller, du behöver bara inse det. nu hatar du mig säkert, och visst, du kanske har vissa anledningar. men efter allt som hände mellan oss och så gör du sådär, förstår du inte hur det känns? förstår du inte att det gör ont inom mig? jag behöver dig. för jag kommer inte klara det här annars. det är nu det skulle ha hänt, eller inte nu men snart. om två till tre veckor skulle det ha hänt. det är hemskt. varje gång jag tänker på det får jag en klump i halsen och jag mår illa, på nätterna gråter jag över det. jag hatar att det hände, jag hatar att det hände just mig. jag är inte så stark så att jag klarar det. jag är inte så stark som alla säger till mig att jag är.

GYMNASIE + SOMMARJOBB

i höst och tre år framåt kommer jag hamna på fyrisskolan (som det ser ut nu iaf) fyfan vad bra!
och i sommar blir det häng på olandsgården i två veckor,
den här veckan är så jävla bra! allting går bra just nu.
jag kom in på fyris, jag har fått sommarjobb, uppsatsen idag blev inte en katastrof. jag känner mig inte så skoltrött som jag brukar. allting är helt okej. och jag är så jävla glad över det.
och vädret får man inte glömma!
jag älskar att man kan ha klänning!
det enda som saknas är du.

ÅRE

mycket skidåkning, sol varje dag.
asbra klassresa.
jag älskar 9 perth, vi är bäst.

jag orkar inte sitta och skriva om hela resan,
bilder finns på bilddagboken!

image5

jag är så jävla stolt över mig själv!

jag har alltid varit sämst på att packa. det spelar ingen roll vart jag ska och vad jag ska göra. jag kan inte packa. antingen tar jag med mig alldeles för mycket grejer och jag får inte plats med allt i väskan.
men idag kom mitt genombrott!
min mamma blev sur så hon hjälpte inte mig att packa, MEN JAG KLARADE MIG SJÄLV.
och jag känner att jag har med mig alldeles lagom med grejer (även fast det känns som jag har glömt massor, men det gör det ju alltid. right?) och min väska är full, men den är inte helt proppad med grejer. haha, jo det är den.

om 24 timmar är jag i åre med klassen!!!
det kommer bli bäst.

jag önskar att du bara kunde förstå, att du kunde förstå mig som du gjorde förrut. vad har hänt med oss? vart tog vi vägen?

508542-1

åre!

två dagar kvar nu,
fyfan vad jag längtar!

torsdag

skola som vanligt, jag behöver inte ens skriva att jag har varit i skolan varje dag för det vet alla ändå..
var hos linda och fixade till min tå efter skolan också.. så nu har jag den omlindad och jag har fått bakteridödande gasbinda igen... måste även ha med mig vanlig gasbinda och kompresser och nån salva upp till åre så att inte min tå pajar ihop helt däruppe.
är även lite orolig för min fot, för jag stukade den ju förra året på innebandyturneringen i skolan och jag kände av det när vi var i kungsberget... men blir det nåt problem är det väl bara att linda om den och åka på!
en sån liten skada ska inte få stoppa mig ;)

nu ska jag kolla om det är nåt bra på tv, sen ska jag tvätta bort sminket och allt det där och sen ska jag antingen kolla på tv eller läsa. är sjukt trött så måste verkligen lägga mig i sängen. och jag hoppas verkligen jag somnar tidigt idag, för jag behöver sömn!

maries födelsedag!

grattis marie!


och det är typ det enda som har hänt idag, att marie fyller år.
nu ska jag ta tag i no;n. jag orkar verkligen inte men eftersom pernille sa att jag skulle satsa på mvg så känner jag mig tvungen.

nice price på burger king

idag har jag gjort klart engelska läxan och jag har även gjort lite no och so! imorron på arbetet hade jag tänkt börja med fördjupningsarbetet i no:n. dom där åtta sakerna man ska skriva. ska ta lite hjälp av pernille hur man ska göra och så...
annars har det inte hänt så mycket idag.
tog nyss en dusch och nu ska jag nog borsta tänderna och sen ska jag krypa ner i sängen och titta på tv tror jag. jag ska försöka somna tidigt idag för det behövs kan jag lova!

puss

dagen som skulle ha varit våran.

skola idag som vanligt, hade no-prov som jag tror gick ganska bra. förklarade bara vissa saker lite dåligt, haha.


och idag är ett år sen, ett år sen du kom emot mig. jag har fortfarande den bilden i mitt huvud. jag kommer ihåg min första tanke när jag såg dig. det där leendet som kom emot mig. jag var så otroligt jävla lycklig. så jävla glad över att du fanns, att du var verklig. jag kan inte fatta att det var ett år sen, jag kommer ihåg allt som det var igår.
tack för den bästa tiden i mitt liv.
och jag hoppas att du har det riktigt jävla bra i åre nu!



sjunde april

dagen har varit ganska bra, tills jag kom hem typ, haha. jag orkar verkligen inte skriva om det här i bloggen för då blir det bara massa skitsnack och det vill jag helst undvika :) men några kan kanske tänka sig vad det handlar om.

men skolan idag var ganska bra.
började med planering där vi planerade veckan och vi bytte även platser. jag sitter nu vid ett bord tillsammans med marie, mathilda, elin, jossan och sandra :)
sen var det engelska där satt jag, jossan, mathilda, gesala och marie och läste högt för varandra och började skriva lite (jag skrev typ två rader) på sammanfattning av texten som är läxa tills på torsdag.
sen hade vi matte och där gick vi igenom huvudräkningsgrejset.
sen var det idrott, började med att spela basket med sandra, per, patric och patrik. gesala var med lite också :) eller hon var med ganska mycket, hahha. sen spelade jag med badminton med sandra, marie och elin. och idrottslektionen slutade med att jag UTKLASSADE (hehehehe) patric ejderskog i badminton!
sen lunch, fisk som för en gångs skull inte var det äckligaste jag har ätit.
sen var det no sista tiden i skolan och där började vi med hjärnan.

så har min dag sett ut hitills!
nu ska jag plugga no och försöka bli klar med engelskaläxan. sen är det oc vid fyra!


puss

jag hatar personer som ringer med dolt nummer

haha, för några minuter sen ringde någon mig med dolt nummer och sa att hon och jag var gamla vänner. vi hade tydligen gungat gungbräda utanför min farmors hus. haha, för det första har jag aldrig gungat gungbräda utanför ett hus, för det andra har jag ingen farmor. haha.
personen i fråga ville också att jag skulle låna den pengar så att den kunde åka till sam för den saknade honom tydligen mycket..

jag hatar verkligen när personer ringer med dolt nummer och håller på såhär. asså, vilket liv.
samma sak hände i göteborg när jag var för ett tag sen, men då var det någon som ville berätta att jag hade vunnit en resa eller vad det var. efter att dom hade ringt några gånger så svarade min syster och efter det så hörde man inget mer om det ;)

GRATTIS PAPPA!

idag fyller min älskade pappa år, grattis till honom :)

så dagen började med frukost på sängen i mina föräldrars sovrum, sen gick jag ner till mitt rum och la mig en stund till, jag älskar att ligga och mysa i sängen på morgonen!
sen tog jag en dusch och efter det klädde jag på mig, borstade tänderna och sånt där. sen var det dags att sätta in linserna och nu sitter jag här :) ska sminka mig snart, haha.

om nån timme tror jag att jag ska följa med mamma nånstans, jag har ingen lust att sitta hemma så. ikväll kommer det väl gäster hit antar jag, om inte alla glömmer bort pappa förstås men det hoppas vi inte händer, haha.


och jag har haft jag vill gå hem med dig med lars winnerbäck på hjärnan hela dagen.
eller halv dagen blir det kanske eftersom klockan bara är halv tolv

min blogg

ni får stå ut med att min blogg är så ful men jag orkar verkligen inte fixa till den!  så den får vara såhär! :)


skolan, åre, framtiden, det mesta

hej hopp!
dagen började med nationella prov i engelska. läsförståelse och hörförståelse. läsförståelsen gick ganska bra tror jag men hörförståelsen kunde helt klart ha gått bättre!
sen hade vi lunch och efter det utvärdering och sen innebandy. eller innebandy kanske man inte kan säga att vi hade eftersom att vi sprang coopers, men men :)

och snart är det dags för åre! jag längar som fan! har faktiskt inte längtat så mycket efter det förän nu. men nu känns det verkligen att det är nära. det är ju bara en vecka och två dagar tills hela 9 perth ger sig iväg till åre! (stackars åre)

och jag har kommit på jätte bra saker :D
om en vecka är det åre
sen på slutet av april händer det en bra sak :)
sen fyller jag år andra maj och får förhoppningsvis lite pengar
och sen den femtonde maj åker jag med min mor till göteborg!
och då hoppas jag att jag har ganska mycket pengar så det kan bli lite shopping där nere :D

och vid den här tiden har jag fått reda på mitt gymnasieval, men jag tror jag kommer bli besviken över det för jag tror inte att jag kommer komma in på fyrisskolan. jag vet faktiskt inte om jag vill det lika mycket nu som jag gjorde då heller. men, men, det där tar jag som det kommer :) men jag har iaf bestämt mig vad jag vill bli när jag blir stor, och jag vill bli mäklare, så om jag är smart går jag sam ekonomi på bruks men jag vill inte gå på bruks. det är problemet. jag vill komma ifrån östhammars kommuns hålor.

och du verkar ha blivit lite snällare mot mig nu, det är bra! jag hoppas att vi en dag kan bli vänner :)

jag vill bara höra din röst.

dina ord ekar i mitt huvud.

du får gärna komma hit och skrämma mörkret.

okej, jag har varit jävligt dålig på att skriva blogg dom senaste dagarna. och det är inte det att jag inte har nåt att skriva om, för det har jag. jag skulle kunna skriva hur långa inlägg som helst. men jag orkar bara inte. jag läser hellre andras bloggar, jag kollar hellre på andras bilder på bd än laddar upp egna bilder.
och imorron är det engelska prov, nationella. läsförståelse och hörförståelse. jag hatar nationella prov. jag hatar prov överhuvudtaget. det borde inte finnas.
och nu när jag har börjat skriva vad jag hatar så kan jag forsätta.
jag hatar att inget jag gör på svenskan duger åt christer. att jag alltid får tillbaka mail där det står: Det är helt okej. eller: Du får ett G.  jag vill inte ha g, jag vill ha vg. jag vet att jag kan få vg men jag orkar inte anstränga mig. JAG ÄR SÅ JÄVLA SKOLTRÖTT.
och spanskan sänker jag mig i som fan. och nu måste jag skriva en text på spanska om nånting, vad som helst.
Problem ett: vad fan ska jag skriva om?
Problem två: hur fan ska jag kunna skriva den på spanska?
dagens i-landsproblem, mina vänner! barnen i afrika svälter och jag klagar över att jag bara får g i svenska. herregud vad patetisk man är egentligen. men jag fick iaf vg+ på läsförståelsen på svenska nationella, och jag fick vg på min uppsats. och jag fick ju faktiskt mvg på svenska provet vi hade för ett tag sen. nu blev jag lite gladare.
nu ska jag gå och dricka multivitamin, jag har börjat dricka som mathilda den senaste tiden! herregud, jag som aldrig drack förr.
sen ska jag byta om, tvätta bort smink, tvätta ansiktet, borsta tänderna, dra ner rullgardinerna, släcka lamporna i fönstren, stänga av teven, lägga fjärrkontrollerna bredvid teven, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok.
varför skrev jag exakt vad jag ska göra? herregud, ingen av er bryr er. eller jo, ni kanske vill veta vad jag gör men fan inte sådär jävla noggrant.
ta tag i ditt liv matilda vikström!

(linda tyckte mitt nageltrång såg bättre ut nu, det är på rätt väg. jag ska dit på torsdag igen för att fixa till det innan åre!)

ibland bara försvinner allt.

jag har skitmycket att skriva men jag har helt tappat orken. jag är skittrött och vill bara sova.
måste plugga på spanskan, fan.
och måste duscha med en jävla plastpåse på foten för att jag har nån jävla bakteridödande gasbinda för mitt nageltrång. ska till fotvården imorron innan skolan och jag hoppas verkligen att hon tar bort skiten då.

RSS 2.0