torsdag = snart helg

hela dagen har spenderats ute i solstolen, har varit så skönt!
somnade till några gånger, lyssnade på musik och läste,
till lunch blev det jordgubbar, melon och vindruvor, hur gott som helst i den här värmen!
och brun har jag blivit, snyggt!

imorgon åker jag ner till göteborg och stannar tills på söndag, älskade ungen ska döpas, väldigt speciellt kommer det bli, på grund av en sak som jag har bestämt att jag ska berätta efter dopet, hihi

gårdagskvällen spenderades på öregrunds klippor, hur mysigt som helst. första badet för i år blev det, 15 grader, inte skönt kan jag säga! bilder från kvällen kommer när jag har kommit hem, har inte lagt in dom på datorn än. tänkte göra det ikväll så kanske att jag lägger in dom här och tidsinställer ett inlägg typ på lördag.

eftersom att vi ska vara där nere så kort tid kommer jag spendera all tid med min fina syster och hennes lilla familj så bloggen kommer läggas åt sidan, jag är tillbaka på söndag/måndag!

hoppas ni alla får en fin helg!





tycker om dig

jobbdag

nu var ännu en jobbdag slut, och idag har det blivit mycket av just jobb. först 7-14 med pappsen min och sen 15.30-21 på olandsgården!
så nu är det dags att sova tills klockan sex då klockan ringer och jag ska börja göra mig i ordning för att ta mig till jobbet igen, slutar klockan två och då åker jag till öregrund och myser med mina fina fina tvillingar, kommer bli hur bra som helst bara solen är med oss!

dags att säga hej till john blund!


(och jag gissar på att en eller två av er bloggläsare har blivit lite förvirrade under dagen, iaf om ni kollade in här igår kväll. glömde att tidsinställa förra inlägget och det hann komma upp och försvann tydligen inte direkt, sånt som händer! men nu är allt på sin plats)

tisdag

- tidsinställt inlägg -

som jag hoppas att dom flesta av er har koll på så är det tisdag idag (eller måndag när jag skriver det här men när det publiceras är det tisdag, haha) när ni läser det här är jag nog och jobbar med pappa och sätter upp markiser för det är vad jag ska roa mig med innan jag halv fyra befinner mig på olandsgården för att jobba kväll med karin!



vill ha dig kvar, vill kunna tro att det är sms från dig när mobilen vibrerar,
och även fast jag fick det där svaret förra veckan så fortsätter smsen komma.
vill att det ska fortsätta så, du får mig att tycka om dig mer och mer e..

jag saknar mitt hår (och min malin)



snälla älskade hår väx ut snabbt och bli lika långt som du var för några veckor sen när jag hade en askul kväll på hummel!

kvällens outfit





som ni ser har jag varit ute och sprungit nu på kvällen, även idag blev det jobbigare än vad det borde ha varit på grund av min allergi.. har inte riktigt fått till det med medicin, men mamma köpte en ny sort till mig idag så får prova om den är bättre (tredje gången gillt, right?)

men både byxorna och linnet är från soc för er som är intresserade, om någon av er letar efter ett nytt träningslinne kan jag verkligen tipsa om det där, tycker det är hur skönt som helst! 299 kronor kostade det tror jag på stadium :) fanns i rosa och svart

om att tycka om och om att inte tycka om

jag tycker om
fina sommardagar, bra vänner, öregrund, att jobba precis lagom mycket, familj, dansa tills natt blir dag, klänningar, vita shorts, känslan man har när man inte kan sluta le, vitt vin, att ha långa djupa samtal om allt och inget med personer man tycker så himla mycket om, att vara kär i någon som är kär i mig, pastasallad, fyllekäk, att dricka upp sin sista alkohol innan man vinglar hem med dom bästa vännerna, att somna bredvid någon, att vakna bredvid någon, körkort, tuggummi, partykameran, melon av alla sorter, godis, våren, vintern, hösten, sommaren, nagellack, brunbrända ben, snygga bikinis, att bada och sola, att ta studenten, solglasögon, åska på sommaren och man kan sitta under tak och lyssna på regnet, rosa, fina skor, nya kläder, smycken, bebisar, blommor, solen, att få fina sms precis innan man ska somna

jag tycker inte om
när personer säger en sak men menar en annan, äckliga ormar, ensamhet, när allt gör så ont så att man inte kan sova, när kan inte kan påverka något som man så gärna vill ändra på, sladdar, rösten på bussen som talar om vilken hållplats som kommer (även fast jag vet att det är jättebra att det finns), när vänner försvinner, att jobba utan att vara ledig en enda vecka, oliver, när jag märker att mina bra vänner inte mår bra, att sakna, att vissa saker ska vara så komplicerade, missförstånd, när det regnar samma dag som man har planerat att göra något roligt ute i solen, att man inte kan lyssna hur många gånger man vill på en låt med gratis spotify, när ens finaste kläder går sönder, att tappa kontakten, myggbett, dåliga lypsyl, att gå till optikern, osköna jeans, när man inte vågar säga ifrån, allergi, när det är försent att säga förlåt

put you hearts in the air

I'll be warm when they're cold
I'll be young when they're old
I'm gonna be wrong but so damn right









- tidsinställt inlägg -

innehållet i kassarna!

- tidsinställt inlägg -

som de flesta av er säkert har räknat ut köpte jag ett par converse,
kunde liksom inte låta bli när det var rea!



och så blev det en bikini från team sportia, har tittat på den några gånger förrut så idag blev den min!


uppsala med mamsen

idag blev det en tur in till uppsala med mamma, åkte in för att köpa doppresent till linnéa (min systers barn) men hittade lite andra saker också :)



ska tidsinställa ett inlägg med det jag köpte till mig själv!
men ni kan få en ledtråd till vad som är i skoaugust påsen, tror inte att ni kommer bli förvånade haha!




midsommar!

som alla vet var det midsommar igår, grym dag/kväll/natt! antar att ni är lite nyfikna på vad jag hade för mig så här kommer det! dock en lite förkortad version eftersom jag inte får skriva vad jag vill i min blogg tydligen (say whaat?! när började jag lyda såna regler liksom?)
hade så många fina vänner runt omkring, kul att träffa tove, jennifer x2, lollo, simon, såna man inte träffar så ofta!

började iaf dagen med att jobba 7-13, sen hem och äta lunch med mamma. klockan tre var det dags att ta sig till öregrund, blev bil eftersom att en proppfull buss åkte förbi mig och nina.

i öregrund grillade vi hos amelie, det var jag, nina, amelie, linnea och malin. hanna och emelie kom lite senare, bruna brudar! senare anslöt victor, martin och jonte också.

vi gick ner på "stan" där det var massa folk. pratade med allt och alla kändes det som haha.  och det är nu jag skulle kunna jävlas riktigt mycket med en person och skriva väldigt mycket men eftersom att jag är så snäll så ska jag låta bli, elleeeer?! nej, men hade iaf några långa samtal med en person jag inte träffat på länge.

vid halv tre mötte victor upp mig vid konsum och sen mötte vi upp dom andra och vi gick hemåt amelie. somnade trångt i en soffa klockan fyra/fem efter att ha varit på förbjuden mark

idag så har det blivit några promenader i öregrund och även en tur över till gräsö, allt för att inte tänka på hur dåligt man mår! ;) jag och amelie höll på att dö av hunger så vi gjorde pannkakor till frukost/lunch, mums!

nej, dags att sluta snacka och visa lite bilder. får ni inte nog så kommer det finnas fler bilder på facebook!


förberedelse av mat!


maaat! helgrillad fläskfilé med potatisgratäng, beasås och sallad till det! och glasen var såklart fyllda med vin!


victor gjorde en "fin" karta så att han skulle hitta till amelie och hans cykel, haha


fina tjejer! malin och emelie


ännu mera fina tjejer! lollo och nina


haha, älskar bilden! jag och nina försökte få till en hoppbild tillsammans med två 95:or (gick sådär som ni ser på bilden)


mums, pannkakor med jordgubbar och glass!



och jag förstår inte varför alla killars flickvänner ska hata mig?! vad har jag gjort liksom? haha, ganska så patetiskt

regn-dag

vaknade i morse och tänkte gå upp och sätta på mig springkläderna,
började sen lyssna och hörde att det störtregnade ute, ej okej!
så förmiddagen spenderades mest framför teven, packade lite till midsommar innan klockan var halv två och jag åkte mot jobbet.
slutade nio och då blev det lite prat med midsommar-tjejerna och så rakning av benen

och imorgon dagen här, midsommar
vet inte om jag har berättat vad jag ska göra?
börjar iaf dagen med att jobba 7-13, sen hem och äta sill-lunch med mamma, duscha och packa ner det sista, kvart över tre bussen mot öregrund sitter jag och nina på! i öregrund möter amelie upp oss och sen så blir det grillning hemma hos henne med henne, nina, malin, linnea och förhoppningsvis hanna, emelie och carro!
sen får vi se vart kvällen leder oss, pratade med tove idag och dom ska dit. som hon sa var det alldeles för länge sen vi träffades så hoppas på att få träffa det gänget! sen är det såklart massa andra folk som jag också vill träffa

nej, dags att sova snart, som jag skrev börjar jag jobba sju imorgon så går upp vid sex


såg den här tatueringen idag,
så himla fin och så himla bra text,
"fill your days with life,
not your life with days"

bra vänner!

- tidinställt inlägg -

medans jag är jobbet och jobbar hårt tänkte jag visa er det här!



min galna vän jonas som har gjort det här fina hjärtat!
någonstans på någon väg i någon del av sverige (jag är tjejen med koll haha)
måste säga att jag tycker det var lite gulligt gjort av honom!

bra dag!

kvart i tio tog jag bussen mot gimo för att träffa johanna, saknad tjej kan jag säga!
började med att ligga på hennes säng och prata, sen flyttade vi oss ut och där fortsatte snacket,
tog oss in till uppsala på eftermiddagen, shopping = linsvätska, dopkortet till linnéa och ett linne (rea på h&m!)
har pratat nästan konstant med johanna från halv elva till sju, haha, dåliga på att prata!


fint väder gillas!


johanna med converse och jag med ballerina
skillnad: sex storlekar, haha
(yes, jag har mini-fötter)

quitters never win

vaknade halv nio i morse,
låg kvar i sängen till nio då pappa ringde och frågade om jag kunde jobba,
självklart sa jag ja, blev bara en timmes jobb på grund av personer som inte svarar i telefon,

efter det blev det lite löpning, glömde ta min allergimedicin innan jag sprang iväg så som ni förstår gick det inte så bra och jag började springa hemåt efter ungefär halv rundan, måste säga att det var något av det värsta jag har varit med om. näsa och ögon bara rann och luften var inte helt lätt att få in kändes det som!

har även hunnit med att sola och städa och laga mat och bara tagit det lugnt framför teven. duschat och rakat benen och suttit i fotbad och filat fötterna (behövdes kan jag säga)

imorgon får jag äntligen träffa johanna igen, handlingen inför midsommar som var planerad till imorgon blev flyttad till torsdag då jag jobbar, vilket var bra för mig för då räcker 24 timmar på ett dygn, annars hade jag gärna önskat mig några fler!

fick hem min jeansjacka idag, tyckte om min gamla mer men får lära mig att leva med den här, haha. tyckte inte om min gamla heller i början så vem vet, kanske börjar tycka om den här med till slut?


är så jäkla sugen att tatuera mig, blir nog i höst!
(inte den på bilden, även fast den är jäkligt fin)


8 jobbdagar avklarade

bloggen har hamnat i andra hand den senaste veckan,
mycket jobb och kurser och andra saker som har hänt
bland annat fredagsmys med lund-flickorna,
träffat nina (som jag inte gjort sen studenten)
midsommar är planerat

men först ska jag njuta av två lediga dagar,
hoppas att solen tittar fram så att det kan bli minst en fin springrunda och att min kropp kan bli lite brunare,
hoppas på att få träffa malin, linnea och johanna också,
vänner är bäst!

har också hunnit med att shoppa lite under dom senaste dagarna också,
har äntligen beställt en ny jeansjacka,
tog expressleverans så att jag kan få den innan midsommar,
lite nya träningskläder och ett linne som troligtvis kommer användas på midsommar (därför tänker jag inte visa det här på bloggen innan fredag)

slog i foten i diskmaskinen idag och har så.jävla.ont, haha
men det har säkert gått över till imorgon!
(klantarslet nummer ett är jag!)


nu: vattenmelon, såå gott!!


dom tre vännerna och jerry!

jobbat idag 7-16, fixat delegering så nu får jag ge mediciner, grymt! hehe

på kvällen blev det middagsmys med malin och linnea, fina flickor det där!
jag och malin misslyckades med en kladdkaka (hur går det till? haha) iofs så blev den inte jättemisslyckad men har ju ätit godare ;)

nu är det dags att sova, imorgon blir det brandövning på förmiddagen och sen jobb 16-21!

shopping!

-tidsinställt inlägg-

tänkte visa er vad jag köpte nere i göteborg :)


smink köpt på gekås i ullared, pris för allt: 115 kronor, helt okej! ;)


två ringar och ett par örhängen, även det här från gekås
ni ser på bilden vad allt kostade :)

på gekås köpte jag även lösögonfransar från depend (30:-) och nagelfilar, hårnålar, toffsar och lite mer såna saker :)


nu lite saker som är köpt i "vanliga" affärer


vitt linne från jc, 299:-


vanligt svart tub-linne från h&m, 49,50:-
solglasögon, complement, 99:-

19-årskris

vet inte om det är för att jag jobbade första gången nere på min avdelning eller om det beror på något helt annat, men jag insåg helt plötsligt att jag har tagit studenten. vi var ett helt gäng med treor som "sprang" ut från dörrarna på bruks, ett helt gäng som helst plötsligt jobbade eller kunde kalla sig arbetslösa, hela gänget blev helt plöstligt lite mer vuxna, alla hade tagit ett steg framåt i livet

nästa månad får jag lön, inte studiebidrag. en lön som jag inte kan vara 100% säker på att den kommer in varje månad, en lön som kan variera. en lön som jag verkligen måste jobba för att få (okej, man kanske måste slita lite för att få studiebidraget, men egentligen så räcker det ju med att bara vara i skolan, är ju inte så ofta dom drar in det).

helt plötsligt så försvann några vänner (vet att man säger att man ska träffa alla, men är ganska så säker på att det är någon som jag aldrig mer kommer träffa). det kanske är nu som man inser vilka som verkligen var riktiga vänner? eller iaf vilka som fortfarande vill vara det?

och jag är en av dom (tror vi är ganska många) som har lite ångest över vad som ska hända i höst. börja plugga? vet jag vad jag vill plugga? vågar jag inte plugga och lita på att jag har ett jobb och att pengarna rullar in?

och med det där pluggandet kanske det kommer en flytt, till en helt ny stad med nya människor. i mina ögon är det bara spännande, jag vet vart jag kommer hamna om det blir så (gävle). jag är nästan säker på att jag kommer trivas, att det är en stad som passar mig. men familjen ska ändå lämnas och en lägenhet ska skaffas, jag som är lite sällskapssjuk kommer antagligen prata med väggarna, men vem vet, dom kanske har kloka svar?

det är dags att gå vidare, skaffa nya erfarenheter, nya vänner. med det här "nya livet" tycker jag att det känns som att man får fler valmöjligheter, en större chans att påverka sitt liv.


men vi är fortfarande unga, har ett långt liv framför oss. och det är ju faktiskt så att gör man fel val nu kan man rätta till det, livet har bara börjat!






tack för mig och min 19-årskris (ibland behöver man rensa hjärnan på lite tankar)




känns ingen sorg för mig göteborg

-tidsinställt inlägg-


som ni vet har jag varit nere i göteborg (eller gråbo för att vara exakt) och hälsat på hos min syster, hennes sambo och deras dotter. har varit en jättemysig vecka med shopping, fika, barnpassning och tyskland!


ganska dålig haha, men den ska föreställa min syster hamburgare. vi bestämde oss för att äta det när vi kom fram dit på kvällen men det var slut med hamburgerbröd på ICA så min syster gjorde det bästa av situationen och tog rostbröd istället, problem är till för att lösas!


storasyster + lillasyster + cider + ostbågar + vem där? = myyys


bevis på att jag inte kan leva med att ha mina kläder i en resväska..


redo för att titta på film!


och så kom vi hem från tyskland


nyklippt!

som jag har skrivit om förut har mitt hår varit jätteslitet på grund av permanenten jag gjorde i november förra året, har ju inte velat klippa av det för att jag ville ha långt hår på studenten. men nu har jag ju tagit studenten och när jag var nere hos min syster så klippte jag av det!

kan inte säga att jag tycker om det jättemycket (eftersom att jag trivs bättre i långt hår) men det är okej och mitt hår känns som det gjorde förut, starkt och fint! :)

men nu ska jag låta det växa ut och då blir det förhoppningsvis och troligtvis så som det var innan jag permanentade mig.





såhär långt hår hade jag innan, klippte nästan en hel decimeter!



(tidsinställt inlägg, när ni läser det här sitter jag på en kurs om sekretess)

mina student tack-kort

måste ju visa er mina fina fina tack-kort som jag gjorde till alla som uppvaktade mig på min student, blev verkligen hur nöjd som helst med dom!

och ni måste ju erkänna att dom passade att komma från mig? ;)



har gjort dom helt själv, mamma trodde att jag hade köpt vita kort med det där rosa nätet på men det är påklistrat, ganska duktigt va? :D

alla grejer till korten är köpta på panduro
(förutom kortet på mig då som är framkallat på expert)

hard work

idag började jag jobba, för er som inte vet så ska jag jobba på olandsgården (ålderdomshemmet i alunda) i sommar, jobbar hela sommaren, mindre kul men men, cash is king har jag hört!

har kurser och dubbelgång alla vardagar den här veckan sen börjar jag jobba "på riktigt" på lördag och ska jobba söndag och måndag också så ni vet ju vart ni hittar mig dom närmsta dagarna

ska försöka komma igen lite med bloggen nu, kanske inte blir uppdatering varje dag, nu när jag börjar jobba kanske det inte händer så mycket mer (speciellt inte nu när jag ska jobba åtta dagar i rad) men några inlägg ska det iaf bli. speciellt om regnet fortsätter ösa ner som det gör just nu!


nu tänkte jag fixa några inlägg som jag ska tidsinställa så att dom kommer upp under dagen imorgon och ett ikväll, tänkte att det blir roligare för er om det kommer några inlägg då och då istället för fem på en gång, haha. (och så behöver inte jag känna någon press på att uppdatera)


en kväll i öregrund på hummel

dags att ta igen lite bloggning och berätta om några roliga saker som har hänt den senaste tiden!

förra helgen blev det en spontan utgång på hummel efter att victor hörde av sig och var sugen på att festa, drog med mig malin och linnea och vi satte oss på bussen mot öregrund. victor, jonte och rebecka hoppade på i östhammar och den sista i partyligan för kvällen, amelie, mötte upp oss framme i öregrund. blev förfest i kvälls solen på klipporna innan vi började vandra mot hummel, blev ett stopp i lekparken på vägen (ibland är det kul att vara liten igen haha). inne på hummel blev det öl och shot innan vi gick upp och dansade tills stängning!
slutar kvällen där, haha ;)


eftersom jag varit på bakluckan hela dagen var jag liite uppbränd, men som tur var hade victor med sig kall öl som jag kunde kyla ansiktet med ;)


bra vänner!


fina öregrund i solnedgången


lekpark!


sen var det dags att shota!


innan vi gick upp på dansgolvet


hade en GRYM kväll som jag verkligen hoppas att vi gör om!

mer bilder finns på facebook :)

död blogg

oj vad det var tomt här,
men det är bara för att jag är nere i göteborg och har lite annat för mig,

har varit på ullared och shoppat mest bra-att-ha-saker (smink, haha)
mina tack-kort för studenten är klara och de blev hur fina som helst (bild kommer)
imorgon natt blir det en resa ner till tyskland,


flyger hem på söndag, så vi hörs då

pusssss


thuns shopping

var precis på väg att stänga av datorn när jag kom på att jag inte hade lagt upp bilden på mitt nya linne och shortsen som jag köpte på thuns!



linnet - vila, 129 (?) kronor
shortsen - vero moda, 149 kronor

(shortsen kostade 199 kronor i "vero moda-pris" och linnet vet jag inte vad original priset var på)

och för er som inte kommer därifrån jag är och läser min blogg så kan jag berätta att thuns är en klädesaffär där de säljer kläder till ett lite billigare pris, till exempel kläder från vero moda och vila men de har mycket annat också.

hade hoppats på att de skulle ha den panos emporio bikinin som jag vill ha, men den fanns inte, irriterande!


Student 2011

bloggen har blivit bortprioriterad den senaste tiden och jag hoppas ni har förståelse för det med tanke på att jag har tagit studenten
och dagarna innan onsdagen var det massor som hände med klassen och här hemma, det har inte funnits tid helt enkelt.

jag kommer lägga upp massor av bilder från studenten och allt runt omkring när jag har de på datorn, ska samla in bilder från olika kameror också.

men jag kan iaf säga att studenten var underbar, i skolan rann tårarna flera gånger, känns så sorgligt att lämna Sp08. vid avtackningen av lärarna sprack allt, det började rinna vid pernille (min gamla lärare som jag hade 7-9) och vid lena (min samhällslärare) sprack det totalt, sen att nina (hr-lärare som har hjälpt oss mycket när vi har varit i köket med företaget) stod efter lena och att hon redan grät när jag kom fram gjorde inte att tårarna rann mindre precis!

fick stipendium för att vi har haft företaget, ska skriva mer exakt sen när jag har det framför mig, just nu står det uppe på presentbordet.


idag har jag varit på thuns, kom hem med ett par vita shorts (tycker det är så jäkla snyggt nu på sommaren) och ett rödvitt randigt linne och en ögonbrynspenna. bilder på det kommer också senare

nu ska jag upp och äta goda rester och grilla lite med min fina familj, imorgon blir det bakluckan för att mamma har rensat lite som hon vill få sålt och jag har passat på att rensa min garderob så hoppas få in lite pengar


ha det så himla bra fina vänner,
och tack för alla gratulationer och fina presenter på min student,
blir helt tårögd när jag tänker på hur fin släkt och fina vänner jag har!

RSS 2.0