LÖRDAG

har varit med jennifer hela dagen och nu ska jag dra iväg till henne igen. det kommer ett längre inlägg om det senare, men just nu har jag inte tid. och jag har bestämt mig för att jag ska bli världens största bloggare! hahaha, nej, men jag ska blogga skitmycket! haha, därför det blir såna här inlägg som är helt meningslösa!

lördag morgon

eller morgon och morgon, förmiddag kanske passar bättre. snart ska jag dra iväg och träffa jennifer, ska bli kul att höra hur hon har haft det i trysil där hon har tillbringat en vecka.
har inget mer att skriva så det får räcka så :)

timglas som bara rinner

när ska du förstå? kommer du någonsin förstå?

NU HAR JAG BESTÄMT MIG

min mamma går ut och går varje dag och nu har jag bestämt mig för att jag ska gå med henne! och jag ska sluta äta onyttiga saker som till exempel godis. och sen ska jag ut och springa och styrketräna. (okej, det där sista kommer jag inte hålla men jag ska verkligen försöka.) jag vill verkligen ha en platt mage och det ska jag fan få. jag ska lyckas.

fredag!

idag har jag varit på thun's med min mamma, blev dock inget handlat. känns som jag redan har shoppat ganska mycket det här lovet..
sen drog vi till mormor och fika, var väl där någon timme tror jag. sen åkte vi till ica och handlade lite matvaror till helgen och sen blev det hem och sätta sig vid datorn. sen oc, sen mat och nu sitter jag här efter att ha läst lite.
idag kom  även jennifer hem från trysil så imorron hoppas jag att jag får träffa henne och fika lite. skulle vara kul att höra hur hon har haft det! saknar henne.

jag känner mig hur trött som helst just nu så vill egentligen bara sova, haha. men sover jag nu kommer jag aldrig kunna somna ikväll så jag får hålla mig vaken lite till.. får väl sitta vid datorn ett tag så jag blir pigg! :)
ikväll funderar jag på att sätta på en film och bara ligga i sängen och titta på den. eller så blir det let's dance final, men jag tror mest på film!

en helt vanlig dag

jag älskar musik.

snart ska jag lägga mig i sängen och kolla på hasse aro och dom där (efterlyst alltså) eller så sitter jag kvar vid datorn och pratar med ellen. jag måste ta ut mina linser också, har haft dom i alldeles för länge och det känns i ögonen. men jag vill inte ta ut dom för då måste jag ha glasögon och jag orkar inte bli inspärrad bakom dom.

jag har ingenting mer att skriva idag, men vi hörs imorron! eller kanske senare ikväll :)

allthosefeelings

hej hopp!
nu är jag tillbaka på blogg.se igen, får se om jag stannar men tror nog det blir så :)
har tröttnat lite på wordpress nu. men jag kommer nog hålla båda bloggarna uppdaterade så att jag har möjlighet att välja senare vilken jag vill använda :)

skriver mer senare!
puss!

RSS 2.0