"Antagen till Fastighetsmäklarprogrammet"

det var vad jag möttes av när jag kollade mailen typ vid halv ett i natt. alla möjliga käslor blev det, och frågan om jag ville plugga eller inte blev helt plötsligt viktigare än någonsin. har bestämt mig för att börja, sen får vi se hur länge jag stannar. om det blir någon/några månader eller tre år. flyttar hemifrån imorgon, jag har sån tur som har fina vänner som erbjuder en plats på bäddsoffan.

som ni kanske redan har förstått kommer bloggen bli lidande, nästa gång jag bloggar har jag nog en egen lägenhet har jag en känsla av. för ärligt talat är bloggen det som jag bryr mig minst om just nu.


men ni får ha det så himla bra och så hörs vi när vi hörs! (låter som att jag ska dö eller nåt haha)
PUSS

börjar tro att jag överskattar min IQ

pappa var hemma och jag skulle gå iväg och beställa tårta åt min mamma som fyller år på måndag, eftersom att han var hemma så behövde jag inte låsa dörren men jag tog med mig nyckel i fall att han skulle ha åkt hemifrån innan jag kommit hem.
när jag kommer hem är pappa fortfarande hemma och tur är väl det för när jag skulle ta upp nyckeln ur väskan upptäckte jag det här



känns som att det är nånting som saknas..? haha

duktig tjej!




och så blev det torsdag

har precis, eller ja för kanske en halvtimme sen, kommit hem från arlanda. dåligt sugen jag blev på att åka utomlands nu nu nu! nej, får vänta tills 10 oktober, grymt

nu är den stora frågan om jag ska lägga mig och somna om, städa mitt rum, skala potatis eller ut och springa. tror det får bli ut och springa/powerwalk, vet inte riktigt hur mycket min hals klarar av
synd bara att vädret suger

ehhh

jävligt många bilder på den här bloggen, kul läsning!

onsdag

tung kväll igår

jobb idag (ja, jag gör verkligen allt för att bli helt frisk, eller?) nej, men jobb är alltid bra och pengar är alltid bättre och shopping är alltid bäst (haha)

imorgon ska jag upp tidigt för att skjutsa min morbror och hans fru till arlanda, dom ska till new york (jag är inte alls avundsjuk om någon undrade har bara lust att sno deras biljetter och åka själv). ska ringa gävle och höra om dom vet hur många som har hoppat av mäklare, har en känsla av att jag inte kommer få något svar för dom verkar ha lite svårt för att få nånting gjort där borta (ja, jag är väldigt positiv mot dom just nu. men om sanningen ska fram (vill du ligga med mig då? haha) så har dom ju varit jäkligt sega och inte riktigt velat svara på frågor). ska beställa en tårta till mamsen som fyller år på måndag, ringa carina svensson och snacka lite jobb, kanske hälsar på mormor, funderar på att trotsa mitt skavsår och plåga det riktigt mycket med en löparrunda, var sjukt länge sen så det skulle behövas.

och så har jag pratat med johanna om att jag ska köpa en ny telefon, blir det så att jag köper en ny lär jag ju göra det av henne, annars blir hon gääälen. hihi! men har lite svårt för att bestämma mig för vilken, blir nog en iPhone eller Samsung Galaxy S2, även fast jag hatar touch men känns som att dom enda riktigt bra mobilerna just nu är touch och har jag stått ut i typ två år med den som jag har nu (med touch) så ska jag väl klara några år till.


FAN VAD JAG BABBLAR.
over and out


(förresten så har jag sett en dödssnygg plånbok från björn borg för 399:-, idag bestämde jag mig för att köpa den på fredag när lönen kommer men såg nu ikväll att den fanns på tradera, just nu på 92 kronor, 3 dagar kvar. hehe, tradera äger. men är ju ändå en skön känsla att köpa en helt ny så får se hur det blir)

-

skulle ju egentligen ha åkt till österby direkt efter jobbet idag, men mår inte riktigt bra så struntade i det. vet inte riktigt vad det är, men något känns fel. vill inte bli sjuk. hatar att vara sjuk. mår varken bra fysiskt eller psykiskt just nu känns det som. önskar att jag kunde jobba 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan för på jobbet kan jag koppla bort alla andra tankar, där finns bara jobb. men tyvärr så funkar det ju inte så. vill ha mitt utdrag ur brottsregistret så att jag kan jobba på dagis. skulle vara underbart med dagis på dagarna och olandsgården på kvällarna.

bra kväll med johanna

har jobbat 7-16 idag,
på kvällen tog jag bilen och träffade johanna. gick på en promenad med hästarna och bara pratade, så skönt att få ur sig lite! bra tjej det där!

har världens största skavsår på vänster häl, eller det är inte så stort men det är djupt. kan typ inte ha några skor utan att det gör ont, om dom inte är öppna bakom hälen då.

imorgon blir det jobb 12.15-21.15 sen skjutsar pappa mig till österby (eller rättare sagt jag kör dit bilen och så får han välja själv om han åker med så att han kan ta hem den igen haha) för att sova hos mina tvillingar och på onsdag blir det gävle, känns jävligt ovärt om jag ska vara helt ärlig eftersom att jag inte tror att jag kommer komma in, men men, får ju iaf en dag i den fina staden gävle och det kan ju vara kul!

finns inte så mycket att säga egentligen,
har en konstig känsla
är så lycklig över att jag har dom finaste vänner man kan ha
men samtidigt är det mesta totalt kaos

bartömning den sista helgen i öregrund

kan ju säga att jag skrev bartömning typ fem gånger i rubriken, kul att jag kan stava haha

det som har hänt sen sist jag skrev är att jag har jobbat fredag och lördag kväll, hann med shopping med mamma i fredags också. blev nya skor, två tröjar, jeans, chinos och sen var det nog inget mer. orkar inte lägga upp bilder så ni som känner mig får helt enkelt se kläderna när jag använder dom!

men iaf, igår kväll blev det terassen för bartömning med malin, där mötte vi emelie och hennes kompisar frida och elvira, två trevliga tjejer från stockholm! senare kom det mer folk och vi blev ett större gäng, hade en bra kväll som slutade på ett bra ställe (johanna, sluta skratta)

kom hem typ halv två idag efter en bussresa som jag träffade robin på, dåligt nyfiken kille! haha


vill inte känna det som jag känner för dig

bra dag i gävle med fina tjejer

har haft en väldigt bra dag i gävle med fina tjejer,
på högskolan blev jag inte mycket klokare och har fått känslan av att jag aldrig någonsin kommer komma in på högskola/universitet men det löste vi med lite shopping och god mat!




shopping! ny almanacka, ny mascara och ett sött "kortfack" eller vad man ska kalla det ("plånka" haha)


allting från bikbok, bh och två linnen
på det svarta linnet står det "everything will be okay in the end. if it's not okay it's not the end" och på det vita står det "worry less, smile more, accept criticism, take responsibility, listen & love, don't hate, embrace change, feel good anyway"
och när man handlade för över 300 fick man ett par strumpbyxor och det är dom ni ser överst på bilden


tack för en asbra dag malin & linnea, älskar er

kaos

det där med storbloggarn höll sig inte länge måste jag säga.. haha, men så blir det ibland! (ganska ofta nu för tiden)

har jobbat idag och direkt när jag kom hem slocknade jag i soffan, dels på grund av att jag inte mår 100% bra och dels för att den här natten var typ den värsta i mitt liv (som jag kan komma ihåg iaf)
har nog aldrig sovit så dåligt, för det första somnade jag inte förrän typ halv två, sen tror jag att jag vaknade 4-5 gånger innan det var dags att gå upp halv sju (eller ja, det blev kvart i sju)
men har känt mig helt psykad hela dagen, typ seg i huvudet och massa, jobbigt!

ikväll händer det inte alls mycket, det enda som jag hade tänkt göra är att skjutsa pappa till stavby så att han kan hämta sin lastbil, och lägga på ett brev till rikspolisstyrelsen (ska beställa ett utdrag ur brottsregistret så att jag kan jobba på dagis)

och imorgon ska jag och mina bästa vänner åka till gävle för shopping och titta lite på högskolan,
och för er som undrar hur det går för mig och pluggandet så vet jag inget mer, blir galen på människor som inte kan svara på frågor som jag kan tycka borde vara ganska lätta att svara på, så jävla frustrerande, dom borde ju förstå att man vill veta om man kan börja på onsdag eller inte?!

men nu ska jag avsluta det här inlägget,
xoxo


storbloggarn!

två inlägg på två dagar, woho det börjar likna nåt nu!

har jobbat med pappa idag med handikappanpassningar (sätta upp handtag, fixa trösklar och sånt)
fick ett samtal från carina svensson också = jobb tisdag och onsdag, äger
så imorgon blir det en lååång dag, först jobb med pappa och sen klockan 15 iväg till olandsgården, kul jul
kommer alltså glömma bort att jag håller på att bli sjuk och satsar ikväll på att för andra natten i rad sova bort alla sjukdomar!

festhelg

det blev en två dagars den här helgen med,
i torsdags bestämdes det att jag, malin, tove och jennifer skulle ut på bj på fredagen. tove och jennifer flyttar ju härifrån så därför måste man ju passa på att dom träffa dom två bönorna! hade en asrolig kväll iaf, somnade med malin vid min sida och när vi vaknade var det dags för pannkaksfrukost, underbart


igår var det dags att festa med hannie och amelie på hummel i öregrund, fick en till asrolig kväll som slutade med en person som jag inte trodde det skulle sluta med, säger inte mer än så! (ni som behöver veta vet ju liksom redan). synd bara att min röst absolut inte ville samarbeta med mig och vägrade. haha lät som en kråka hela kvällen och dom som jag pratade med lär ju ha undrat vad jag gick på haha. även idag blev det pannkaksfrukost när jag hamnat på "rätt" plats igen, så jääkla gott! blev lite tv-tittande och sen en glass på det så har haft en bra dagen-efter-dag


nu har jag en rejäl förkylning som jag tänkte sova bort i natt för imorgon blir det jobb med papsen min, wish me luck (kan ju behövas)

ångest.

jag hatar känslan av att jag inte har gjort rätt val,
hatar känslan av att min höst är så jävla osäker (även fast jag vet att det finns jobb)


hatar känslan av att inte veta vad man verkligen verkligen vill

båtveckan!

tänkte att det var dags att skriva lite här, men eftersom jag inte orkar berätta allt som jag har gjort men inte har skrivit här så berättar jag bara om det senaste, båtveckan! (ni som vill veta vad jag har gjort mer kan kolla på facebook, laddade nyss upp massa bilder!)

åkte iaf till amelie efter att jag hade slutat jobbat i fredags så kom inte fram förrän typ halv elva (efter drygaste bussresan någonsin). hem till amelie och snabbt byta om och få i sig lite dricka sen drog vi ner till öltältet och dansade tills stängning! jag gjorde bort mig totalt inför en skåning men det bjuder jag på, haha! efter det gick jag, malin och amelie omkring lite i öregrund och pratade med folk innan det var dags att dra sig hemåt och landa i sängen, tror jag somnade typ en halv sekund efter att jag lagt huvudet på kudden, dåligt trött!


på lördagen sov vi länge, vaknade inte förrän elva och då gjorde vi pannkaksfrukost (kan ju inte förstöra traditionerna) ner och kolla på roslagsloppet och sen hem och göra oss i ordning inför kvällen.
det blev förfest med dom två, emelie, hanna, sanna, hanna och linnea, grymt gäng! blev öltältet på kvällen igen, slutade dock innan stängning men inga detaljer ska skrivas här, hihi :) men jag hade finaste kvällen, så mycket kan jag säga!


hemma igen för att vända

kom hem från underbara åland igår kväll, har haft det sjukt bra med massa solande och bad! har blivit as snyggt brun och det kommer förhoppningsvis synas på lördag när jag har en vit klänning på mig! om en timme ungefär börjar jag jobba och sen ikväll åker jag direkt till öregrund från jobbet, ska sova hos amelie tills söndag så kommer mer uppdatering då och förhoppningsvis lite bilder,

antar att jag kommer träffa dom flesta av er i öregrund idag och imorgon!

RSS 2.0