du får gärna komma hit och skrämma mörkret.

okej, jag har varit jävligt dålig på att skriva blogg dom senaste dagarna. och det är inte det att jag inte har nåt att skriva om, för det har jag. jag skulle kunna skriva hur långa inlägg som helst. men jag orkar bara inte. jag läser hellre andras bloggar, jag kollar hellre på andras bilder på bd än laddar upp egna bilder.
och imorron är det engelska prov, nationella. läsförståelse och hörförståelse. jag hatar nationella prov. jag hatar prov överhuvudtaget. det borde inte finnas.
och nu när jag har börjat skriva vad jag hatar så kan jag forsätta.
jag hatar att inget jag gör på svenskan duger åt christer. att jag alltid får tillbaka mail där det står: Det är helt okej. eller: Du får ett G.  jag vill inte ha g, jag vill ha vg. jag vet att jag kan få vg men jag orkar inte anstränga mig. JAG ÄR SÅ JÄVLA SKOLTRÖTT.
och spanskan sänker jag mig i som fan. och nu måste jag skriva en text på spanska om nånting, vad som helst.
Problem ett: vad fan ska jag skriva om?
Problem två: hur fan ska jag kunna skriva den på spanska?
dagens i-landsproblem, mina vänner! barnen i afrika svälter och jag klagar över att jag bara får g i svenska. herregud vad patetisk man är egentligen. men jag fick iaf vg+ på läsförståelsen på svenska nationella, och jag fick vg på min uppsats. och jag fick ju faktiskt mvg på svenska provet vi hade för ett tag sen. nu blev jag lite gladare.
nu ska jag gå och dricka multivitamin, jag har börjat dricka som mathilda den senaste tiden! herregud, jag som aldrig drack förr.
sen ska jag byta om, tvätta bort smink, tvätta ansiktet, borsta tänderna, dra ner rullgardinerna, släcka lamporna i fönstren, stänga av teven, lägga fjärrkontrollerna bredvid teven, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok.
varför skrev jag exakt vad jag ska göra? herregud, ingen av er bryr er. eller jo, ni kanske vill veta vad jag gör men fan inte sådär jävla noggrant.
ta tag i ditt liv matilda vikström!

(linda tyckte mitt nageltrång såg bättre ut nu, det är på rätt väg. jag ska dit på torsdag igen för att fixa till det innan åre!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0