ÅLAND!

DAG ETT:
brunch på båten dit
asgott var det!
skit många snygga killar
ögonkontakt
golfprat vid typ alla bord
golfkläder hade nästan alla på sig
nästan först av båten
notviken camping och packa ut lite grejer
racer fart till eckerö golfbana
hämta greenfee brickorna
gå ner till första hålet
spela asrolig golf på en asrolig bana
tillbaka till notviken
bada
sola
dricka
äta
ewa och hasse
dricka
jordnötter
sova i en hård säng
pain i ryggen

DAG TVÅ:
vakna
stänga av larmet på mobilen
suusiii, vi har susssiii också!
frukost
åka till mariehamn
sen till golfbanan
slottsbanan
asfin golfbana
roligt som fan
degersand
bada
båten
ewa
gå på båten
raka vägen till smörgåsbordet
skitgod mat igen
pappa och hasse kommer
taxfree
hem

SAMMANFATTNING AV RESAN:
JAG ÄLSKAR GOLF.

vill du kolla på bilder så klicka här!

gymnasiet

nu ska man ha skickat in om man vill ha sin plats på gymnasiet och jag hoppas hoppas hoppas hoppas att fyra personer ska ha hoppat av fyrisskolan, jag kommer inte klara av att gå på bruks. jag får ångest bara jag tänker på det.
jag klarar det inte.

jag hatar rubrik.

när ni skriver till varandra att ni saknar alla,
är jag en av alla då?

åland!

imorron drar jag till åland och spelar golf, kommer vara borta tills på onsdag kväll. imorron ska vi spela på eckerö golfbana och på onsdag på slottsbanan (tror jag).
vi ska även äta brunch på båten dit och smörgåsbord på båten hem! kommer bli mycket mat som jag egentligen inte borde stoppa i mig, men jag har sommarlov och jag jobbar inte så jag passar på att njuta!
ska ju nämligen jobba lite till nästa vecka tror jag.. men, men, det är kul att jobba med det jag gör, jag får arbets erfarenhet och jag får pengar! så varför klagar jag? och oftast så är det ju ute eller så har man ett fönster öppet så är det sol så får man lite färg! Men jag måste erkänna att det skulle vara lite surt att jobba om det blev 30 grader, då skulle jag hellre ligga hemma och steka!

skulle även vara kul att veta vilka som läser min blogg så alla som läser kan ju kommentera, jag vet ju hur många det är så ;)

klockan är halv ett

jag borde sova nu, men jag kan inte så jag ligger i min säng och lyssnar på min älskade älskade älskade lasse lindh. och i göteborg ska jag köpa skivor, det gillar vi! eller nej, vi älskar det!

och imorron åker till emma till stockholm, = en vecka utan min pluttis-emma (tu) har ingen aning om hur det ska gå, men men.


helgen!

igår/inatt/idag var jag i långalma/söderön/öregrund, det var myyys som vanligt! älskar verkligen sommarstugor, och jag vill verkligen att min familj också ska ha en men mamma tycker det blir för mycket jobb med ett hus+tomt till, vårat hus+tomt som vi har nu är ju ganska stort så.
men men, när vi kom dit så var det ju typ 90238 grader varmt så det första vi gjorde var att sätta på sig bikinin, satt och pratade ett litet tag sen gick det inte längre så då drog vi och badade, 24 grader i vattnet och det var precis lagom! vi badade några mer gånger sen var det dags för middag och det, sen på kvällen åkte pappa och jag ut och rodde lite, haha, jag gjorde ju en rejäl tabbe. jag skulle testa om det gick att ro baklänges, men det gick ju självklart inte, eller det gick, men det var jävligt tungt eftersom det inte är "spetsigt" i bak som i fram. sen ska jag börja ro vanligt, men det går inte. och jag sitter där i typ fem minuter och jag kommer ingenstans. då upptäcker jag att jag har fortsatt ro bakåt. haha, jag skulle nog inte ha druckit det där vinet ;)
men efter båt turen gjorde vi inte så mycket, jag gick och la mig ganska snart efter det.
sen dagen efter så badade jag vid åtta, sen var det frukost sen gick jag med pappa och kenneth och badade, när vi skulle gå hem från badet (haha, det är typ en stig som är 100 m lång) så mötte vi mamma så då vände jag och badade med henne också, sen efter nån minut kom stina ner men hon badade inte. så ska vi gå upp. jag och mamma ställer oss på "stranden" och stina står kvar i vattnet så skriker hon till, då är det en orm som simmar på vattnet, och jag är livrädd för ormar så jag ville ju helst springa därifrån, haha.
men iaf, sen gick vi hemåt och klädde på oss sen drog vi till öregrund och gick omkring där och kollade på båtar, åt glass och gick i affärer!
mysiga dagar har det varit!!

nu på kvällen kom först svante och ina hit, sen lite senare kom markus och nina också, vi grillade korv och hade det allmänt mys :)
OCH JAG SKA VARA BARNVAKT ÅT MALTE NÅN GÅNG :D min granne som är 15 månader och as söt!


Lasse Lindh - Svenska hjärtan


söderön/långalma

imorron ska jag och min mamma och pappa åka ut till deras kompisars sommarstuga över natten. vet inte när vi åker så jag vet inte heller om jag hinner blogga något imorgon innan vi åker.

jag ska övningsköra dig också tror jag, jag är skit nervös. haha, eller jag är mest rädd för rondellen i östhammar, det är ju 288:an man åker på mesta av tiden, och såna vägar är ju lätta eftersom det inte är så mycket korsningar och sånt!
men jag hoppas det går bra och att vi kommer fram hela och rena!
lyckas jag köra dit så kan det säkert bli så att jag kör hem också, kul kul!
haha, jag tycker verkligen det är skit kul att övningsköra nu för det är nu jag börjar bli "bra" på det. visst har jag mycket kvar att lära mig men dragläget som jag har haft ganska mycket problem med har gått bra dom senaste gångerna jag har kört. och jag har ju inte ens kört i tre månader så jag tycker faktiskt jag har kommit långt! :)

men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon.
det blir nog grillning och bad där ute imorgon, mysigt!
ska även försöka mig på att fota lite, är inte det lättaste utan systemkamera,
men efter lite redigering så duger säkert bilderna ;)

som jag lovade, andra bilder på kjolen!

här kommer det lite bättre bilder på kjolen, vet egentligen inte om det blev så stor skillnad, haha

    

glöm inte bort att jag har en bilddagbok!

mitt liv i bilder

ge mig hennes hår och kropp tack!


min nya kjol!

vero moda 300 kronor

jag vet inte riktigt vart min kamera är så ni får nöja er med mobil bilder så länge,
men det kommer nya bilder ikväll förhoppningsvis




(det sitter kladdmassa kluttar på min garderobsdörr för att jag har tagit ner gamla bilder och ska sätta upp nya)

dom kan kalla oss fula men aldrig för grå

idag har jag legat och stekt i solen hela dagen, blev väckt tjugo över åtta av att monika pettersson ringde och snackade om golfkurs.

haha, och idag upptäckte jag att jag hade fått min lön från östhammars kommun den nionde juli, bra att jag har koll på pengarna på mitt kort (y) haha

nu ska jag dra och duscha och ikväll kommer ewa och hasse på middag, dom kommer vid sex tror jag.


dagens upptäckt: det är AS SVÅRT att måla tånaglarna med en färg som syns bra, haha det kladdas över hela tårna (en anledning till att jag ska duscha nu)


och lasse lindh måste vara världens sötaste!


väsk-historian

ni vet såna här reklamblad man får hem som heter typ sverige häftet? där det finns massa erbjudanden på typ tidningar och sånt.
iaf, i en sån så kunde man beställa en tidning och få typ tre nummer för 49 kronor eller vad det var. och om man gjorde det skulle man få en brun väska som premie.
jag tänkte inte mer på det då när jag kollade igenom våran sån där, men så i bilen på väg börjar mamma och jag prata om det där, och vi kommer fram till att den var ganska snyggoch jag vill ha den! men vi hade ju självklart slängt den och vi vattnar hemma hos min mormor så kolla vi igenom hennes sån där hos henne men då var det en annan väska man fick jag. jaha, tänkte vi. så vi åkte hem och jag gick till våra grannar och kollade i deras, men dom hade samma som mormor. sen åkte vi till min morbror och moster och kollade i deras men dom hade en annan sort än vad både vi och mormor hade haft.
men sen så gick jag ner till ewa och hasse och då ÄNTLIGEN hade dom en likadan som vi! så nu är det beställt, haha!

och nu för typ en timme sen ringde min moster och hon hade varit så gullig så hon hade gått runt till deras grannar och hade hittat en! helt i onödan var det, men gullig hon är :)

uppsala!

har varit i uppsala nästan hela dagen med mamma :) eller typ till två-tre kanske det var.
vi började på synsam för jag skulle som sagt kolla ut nya glasögon och gå på linskontroll. det slutade med att vi bytte lins sort, så nu ska jag ha några som släpper in mer syre i ögonen så jag kan ha i dom längre. det behövs kan jag lova!
hittade ett par glasögon också som jag gillade. haha, jag åkte dit med tanken att jag absolut inte skulle ha svart båge runt hela glaset, men vad har jag beställt? jo, glasögon med svart båge runt hela glaset! (jag vet att man kanske inte säger "svart båge runt hela glaset" men jag är ingen expert på sånt där!)

sen gick vi omkring lite på stan, kollade in rean men hittade ingenting. då gick vi och åt glass och det var nog en av dom godaste glassarna jag har ätit (minnen från valborg kom fram också, haha)

hahhaha, sen hade vi en liten konversation med parkerinsvakten på sivia torg också, hahahha. min mamma är fan rolig ibland. "jag skulle köpa sulor åt min man" sämsta anledning jag har hört till att slippa böter!

sen drog vi till gränby och där blev det shopping, dock bara en kjol från vero moda men ändå, haha (a) en svart lite högre kjol med knappar hela vägen och hängslen, as snyggt tillsammans med en t-shirt! eller en långärmad tröja, eller linne. ja, nästan vad som helst!

nu blev det här ett jävligt långt inlägg så jag avbryter här och berättar det andra jag har att berätta i ett nytt inlägg, haha!

sola + speedway

idag har jag legat och solat typ hela dagen, fck nog inte så mycket färg men det var skönt :)

på kvällen åkte jag på speedway med pappa, min moster Ina, min morbror Svante och deras granne Jack, hans fru Inger och deras son Håkan tror jag han hette. Var typ två-tre år sen jag var på speedway, förutom en gång förra året.


imorron ska jag upp åtta bara för att jag och mamma ska in till uppsala. jag ska till synsam och kolla hur mina ögon har reagerat på linserna och beställa nya linser, och jag ska även kolla på nya glasögon! usch, har typ ångest över det för jag hatar att göra syntest. känner mig som en idiot när jag inte ser vad det står, haha. och det är så irriterande för jag vet vilken styrka jag behöver men ändå så måste jag göra nya tester hela tiden. okej, inte hela tiden. men jag har gjort två tester på ett halvår, och imorron blir det säkert två tester till, ett för glasögonen och ett för linser. drygt!

nej, nu ska jag sova så jag orkar upp imorron :)


i need you

sjukt seg morgon, vaknade typ åtta men kom inte igång förän typ elva. åkte med mamma och handlade och självklart har det börjat regna när vi kommer ut från ica. så det slutar med att mamma och jag åker hem men sitter i bilen typ en kvart för att det regna så sjukt mycket.
anna-karin har även varit här idag och hämtat en markis vev, haha


och viktor är snygg!


PUSS

tjenare!

traktor race idag, haha. ja vad ska man säga? det känns verkligen att man bor på landet!
nu sitter jag här och funderar på att sova, är svintrött!

imorron vill jag sola och bli brun!

ikväll ska jag på traktor race!

haha, hörs det att jag bor på landet eller?

"haha, lika smart som söt? ;)"

åh, vad glad man kan bli över vissa människor och kommentarer! :)
(och det gör ju inte saken sämre att dom kommer från uppsala! ;)


idag har jag städat ur mina garderober. min mamma har nämligen övertalat att jag ska följa med henne och min moster till bakluckan (hahah) imorron och sälja lite av mina gamla kläder, skor och väskor. eftersom jag inte har något annat för mig kan jag lika gärna följa med och hoppas på att få inte lite pengar till nya kläder, haha.
den enda nackdelen är att jag måste gå upp klockan fem. men, men, det löser sig!

min mamma har även bokat tid på synsam till mig nästa onsdag, ska in och kolla linserna och ska köpa nya glasögon! inte för att jag använder glasögon så mycket men jag hatar ju dom jag har nu, så mamma tycker jag ska få nya ändå :)

puss!

POLEN

nu är jag hemma igen! kom hem igår, men jag orkade inte blogga då (ja, jag är lat)
idag har det mest varit att fixa till lite saker här hemma. men jag har även hunnit med att städa ut lite ur mina garderober, fika hos morbror och moster, lagat mat och lite annat smått och gott :)
nu på kvällen kom jennifer över, gud vad jag har saknat henne!
blev mycket prat om allt och inget, tv-tittande och msn

nu ska jag sova snart för imorron ska jag jobba med pappa,
ska åka hemifrån nio och laga persienner, blir nog inte borta så länge skulle jag tro, bara några timmar :)

och jag lovar att jag ska börja blogga mer seriöst nu, eller jag ska försöka iaf. jag brukar ju älska att blogga, jag tror jag börjar bli sjuk

i want to hurt you just to hear you screaming my name

tänkte dra igenom lite snabbt vad som har hänt sen sist:
den andra juli jobbade jag med pappa, 11 timmar. satte upp 12 markiser, en persienn + att vi lagade en persienn.
var över en stund till jennifer på kvällen också.
igår började jag packa lite smått, solade lite, städade våran bil och lite andra saker. övningskörde på kvällen
idag börjar stor packningen men jag är faktiskt snart klar. ska ner till alunda sen och posta gymnasiegrejset och så ska jag nog spela golf lite senare när pappa kommer hem.

det har vart fullt upp dom senaste dagarna, men det är bara bra :)
känns dock lite tråkigt att det fina vädret börjar nu när jag åker, men men, jag hoppas det är bra väder nere i polen också :)

hugger i sten

HEJ!
det regnar inte idag! och jag hoppas att det inte börjar heller för då kan jag och mamma åka och spela golf när hon kommer hem!

och idag ska jag skriva packningslista till polen,
och göra massa andra saker

RSS 2.0